NKCP je určeno pro lidi s vyšším rizikem infarktu nebo mozkové mrtvice. Pomáhá lidem trpícím bércovými vředy. Zprůchodňuje cévy a zabraňuje trombózám. Natto je tradiční japonská potravina. Je to fermentovaná sója, která se používá v japonské kuchyni, ale i v tradiční medicíně. Japonci se dožívají velmi vysokého věku, což je částečně připisováno i vysoké spotřebě sojových produktů a hlavně "natto". Využívá se přitom její jednoznačný trombolitický účinek. Natto NKCP je potravinový doplněk, nemá žádné vedlejší účinky, což bylo prokázáno v mnoha testech toxicity na akutní i subakutní ohrožení. Mezi nejúčinnější komponenty "natto" patří fibrinolytický enzym "natokináza". V nemocnicích se v současnosti používá jako fibrinolytický enzym "urokináza" avšak balení natto (okolo 100 g) má porovnatelnou účinnost jako stejné množství urokinázy. Navíc je účinnost fibrinolytické injekce urokinázy omezená na 4 - 20 minut, přičemž nattokináza udržuje svoji účinnost 4 - 12 hodin. NattoNKCP udržuje rovnováhu mezi koagulací a fibrinolýzou. Snižuje viskozitu krve a tím zabraňuje zpomalení toku krve a možnosti vytvoření trombu. Jeho antikoagulačně-fibrinolytický účinek je velmi vyrovnaný a zabraňuje možnosti nadměrného rozpouštění fibrínu.
Složení : Patentovaný extrakt z kultury Natto bacilli 125,00 mg, Mikrokrystalická celulóza 97,00 mg, Dextrin 58,00 mg, Estery nasycených kyselin 9,00 mg, Silicon Dioxid 6,00 mg, Shellac 5,00 mg. Dávkování : V případě konkrétních problémů se doporučuje se užívat 1 - 2 tablety denně, po dobu než vymizí příznaky. Pak pokračujte v preventivním dávkování. Při prevenci se doporučuje užívat 1 tabletu denně nebo obden. Nejvhodnější doba užívání je večer před spaním. Balení : 60 tablet po 125 mg Upozornění : Doplněk stravy. Neobsahuje vitamín K. Není určeno dětem, těhotným a kojícím ženám. Nepřekračujte doporučené dávkování.
|
|